If iou like my blog please vote it! If you want me to vote you back leave a comment with your blog adress and country :)

marți, 22 iunie 2010

gzWorld devine din ce in ce mai perfect in fiecare zi, deci uite ce ti-am pregatit de data asta :-)

Buna ziua! Pit Primul va saluta!

Pit Al doilea a primit de la unii membrii GreenZoner comentarii cu privire la posibile îmbunătăţiri, bug-uri şi propuneri de modificări. De aceea, eu trebuie să scriu acest post în locul lui. El e mort de oboseala si s-a culcat.

Să vedem ceea ce a făcut azi gzWorld:

-GreenZonerii care au pierdut invitaţii din cauza bugului din ecosistemul gzWorld, le-au primit înapoi şi au primit o invitaţie in plus! Aceasta este ceea ce noi numim sistem!
-Toţi cei care au raspuns corect la intrebarea despre "a căror mer este mai bun", au primit o invitaţie, felicitări!
-Toţi cei care ştiau ce o să fie în primul gzBox vor primi o invitaţie, felicitari şi mulţumim pentru încredere!
-Oricine are o problema cu codul poştal acum poate completa formularul complet! De exemplu GreenZoner.com este acum gata de coduri poştale din Canada! Special pentru "dragon Tutu".
Toţi cei care nu au luat EEP pentru informaţii despre ţara în profil, acum va primi numărul corectă a EEP
BTW: Luk mancat marul "A" - unul frumos, direct de la magazin. Marul "B" din livada tatălui Pit a fost cel natural. În cazul fructelor şi legumelor frumoaze de foarte multe ori au fost pulverizate şi fertilizate.

Deci, GreenZoners! căutaţi gzProducts naturale! Vă va face viaţa mai verde

Bafta!, Pit
http://www.greenzoner.com/blog/gzworld-getting-more-perfect-every-single-day-so-check-what-we-have-prepared-for-you-this-time/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu